4 dcl mlieka, 1 vanilkový puding, 4 celé vajcia, 20 dkg kryštálového cukru, 1 dcl oleja, 1 dcl vody, 20 dkg polohrubej múky ,1 prášok do pečiva ,1 lyžica kakaa ,3 kyslé smotany ,2 vanilkové cukry
Najprv si uvaríme puding v mlieku a necháme ho vychladnúť.
Všetky ostatné suroviny, okrem kyslej smotany a vanilkového cukru, zmiešame a nalejeme na vymazaný a múkou vysypaný plech.
Studený puding ukladámee lyžičkou na cesto ako ovocie na bublaninu.
Dáme upiecť.
Na horúce cesto nalejeme rozmiešanú kyslú smotanu s vanilkovým cukrom (môžeme ešte prisladiť práškovým cukrom) a rozotrieme po celom plechu.
Povrch posypeme strúhanou čokoládou alebo kakaom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára