nedeľa 26. marca 2017

Rezy s kyslou smotanou

4 dcl mlieka, 1 vanilkový puding, 4 celé vajcia, 20 dkg kryštálového cukru, 1 dcl oleja, 1 dcl vody, 20 dkg polohrubej múky ,1 prášok do pečiva ,1 lyžica kakaa ,3 kyslé smotany ,2 vanilkové cukry
Najprv si uvaríme puding v mlieku a necháme ho vychladnúť. 
Všetky ostatné suroviny, okrem kyslej smotany a vanilkového cukru, zmiešame a nalejeme na vymazaný a múkou vysypaný plech. 
Studený puding ukladámee lyžičkou na cesto ako ovocie na bublaninu. 
Dáme upiecť. 
Na horúce cesto nalejeme rozmiešanú kyslú smotanu s vanilkovým cukrom (môžeme ešte prisladiť práškovým cukrom) a rozotrieme po celom plechu. 
Povrch posypeme strúhanou čokoládou alebo kakaom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára