Ocistene, naklepane a posolene rezne prudko opecieme z oboch stran na prvej davke rozpalenej masti. V druhej davke oprazime cibulu posekanu nadrobno s cervenou sladkou paprikou a mletym ciernym korenim. Podlejeme horucou vodou, pridame opecene rezne a dusime. Ked su makke, zalejeme kyslou smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali muku. Povarime a do horucej stavy dame kysle uhorky pokrajane na kocky. Uz nevarime.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Znojemská roštenka
400 g hovadzieho masa, 20 g masti, 10 g masti, 30 g cibule, 2 dl smotany, 20 g muky, 80 g kyslych uhoriek, mlete cierne korenie, mleta cervena sladka paprika, sol
Ocistene, naklepane a posolene rezne prudko opecieme z oboch stran na prvej davke rozpalenej masti. V druhej davke oprazime cibulu posekanu nadrobno s cervenou sladkou paprikou a mletym ciernym korenim. Podlejeme horucou vodou, pridame opecene rezne a dusime. Ked su makke, zalejeme kyslou smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali muku. Povarime a do horucej stavy dame kysle uhorky pokrajane na kocky. Uz nevarime.
Ocistene, naklepane a posolene rezne prudko opecieme z oboch stran na prvej davke rozpalenej masti. V druhej davke oprazime cibulu posekanu nadrobno s cervenou sladkou paprikou a mletym ciernym korenim. Podlejeme horucou vodou, pridame opecene rezne a dusime. Ked su makke, zalejeme kyslou smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali muku. Povarime a do horucej stavy dame kysle uhorky pokrajane na kocky. Uz nevarime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára