Zemiaky v supke uvarime do makka, ocistime, po dlzke rozkrojime a vnutro zemiakov vydlabeme. Ocistenu cibulu nakrajame nadrobno a na 3 lyziciach oleja udusime domakka. Pridame ocistene, nadrobno nakrajane hriby, vino, kecup, sol, korenie a petrzlenovu vnat. Dusime do makka. Ked su hriby makke, zahustime ich 1 dl smotany a vydlabanymi zemiakmi. Zvyskom oleja vymastime rajnicu, do ktorej ulozime naplnene zemiaky. Polejeme 2 dl smotany a v rure pecieme 25 minut.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 20. februára 2017
Zemiaky plnené hríbmi
4 zemiaky, 400 g hribov, 3 dl kyslej smotany, 1 dl bieleho vina, cibula, 4 lyzice oleja, zvazok petrzlenovej vnate, mlete cierne korenie, sol, lyzica kecupu
Zemiaky v supke uvarime do makka, ocistime, po dlzke rozkrojime a vnutro zemiakov vydlabeme. Ocistenu cibulu nakrajame nadrobno a na 3 lyziciach oleja udusime domakka. Pridame ocistene, nadrobno nakrajane hriby, vino, kecup, sol, korenie a petrzlenovu vnat. Dusime do makka. Ked su hriby makke, zahustime ich 1 dl smotany a vydlabanymi zemiakmi. Zvyskom oleja vymastime rajnicu, do ktorej ulozime naplnene zemiaky. Polejeme 2 dl smotany a v rure pecieme 25 minut.
Zemiaky v supke uvarime do makka, ocistime, po dlzke rozkrojime a vnutro zemiakov vydlabeme. Ocistenu cibulu nakrajame nadrobno a na 3 lyziciach oleja udusime domakka. Pridame ocistene, nadrobno nakrajane hriby, vino, kecup, sol, korenie a petrzlenovu vnat. Dusime do makka. Ked su hriby makke, zahustime ich 1 dl smotany a vydlabanymi zemiakmi. Zvyskom oleja vymastime rajnicu, do ktorej ulozime naplnene zemiaky. Polejeme 2 dl smotany a v rure pecieme 25 minut.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára