Maso naklepeme, osolime, okorenime, naplnime kyslou kapustou a klobasou. Zrolujeme, spojime sparadlami a obalime v muke. Na oleji spenime cibulu, pridame zavitky, opecieme po oboch stranach a podlejeme pivom. Prikryte udusime domakka. Uvarene zemiaky postruhame, pridame vajce, muku a vypracujeme cesto. Vytvorime valceky, ktore varime v osolenej vode.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Závitok na pive
2 platky hovadzieho masa, 100 g kyslej kapusty, 200 g udenej klobasy, 3 dl piva, cibula, sol, olej, mlete cierne korenie, 400 g uvarenych zemiakov, 200 g polohrubej muky, vajce
Maso naklepeme, osolime, okorenime, naplnime kyslou kapustou a klobasou. Zrolujeme, spojime sparadlami a obalime v muke. Na oleji spenime cibulu, pridame zavitky, opecieme po oboch stranach a podlejeme pivom. Prikryte udusime domakka. Uvarene zemiaky postruhame, pridame vajce, muku a vypracujeme cesto. Vytvorime valceky, ktore varime v osolenej vode.
Maso naklepeme, osolime, okorenime, naplnime kyslou kapustou a klobasou. Zrolujeme, spojime sparadlami a obalime v muke. Na oleji spenime cibulu, pridame zavitky, opecieme po oboch stranach a podlejeme pivom. Prikryte udusime domakka. Uvarene zemiaky postruhame, pridame vajce, muku a vypracujeme cesto. Vytvorime valceky, ktore varime v osolenej vode.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára