Maso narezeme na tenke platky. Ocisteny cesnak a cibulu nadrobno posekame a zmiesame s octom, solou, korenim, cukrom a olivovym olejom. Petrzlen umyjeme a nasekame nadrobno, pridame k marinade, v ktorej maso nechame 1/2 hodiny odlezat. Olivy posekame na vacsie kusky a ozdobime nimi maso.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Varené hovädzie mäso v marináde
250 g vareneho hovadzieho masa, 1/2 cibule, strucik cesnaku, 3 PL octu, sol, mlete cierne korenie, stipka cukru, 6 PL olivoveho oleja, petrzlenova vnat, 6 oliv plnenych kapiou
Maso narezeme na tenke platky. Ocisteny cesnak a cibulu nadrobno posekame a zmiesame s octom, solou, korenim, cukrom a olivovym olejom. Petrzlen umyjeme a nasekame nadrobno, pridame k marinade, v ktorej maso nechame 1/2 hodiny odlezat. Olivy posekame na vacsie kusky a ozdobime nimi maso.
Maso narezeme na tenke platky. Ocisteny cesnak a cibulu nadrobno posekame a zmiesame s octom, solou, korenim, cukrom a olivovym olejom. Petrzlen umyjeme a nasekame nadrobno, pridame k marinade, v ktorej maso nechame 1/2 hodiny odlezat. Olivy posekame na vacsie kusky a ozdobime nimi maso.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára