Maso pokrajame na tenke platky, zlahka naklepeme, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, poprasime mukou a oprazime na oleji z oboch stran. Potom pridame sampinony pokrajane na platky, oprazime, podlejeme vinom a udusime domakka.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Sviečkovicové medailóniky so šampiňónmi
600 g svieckovice, sol, mlete cierne korenie, lyzica hladkej muky, olej, 150 g sampinonov, 1 dl cerveneho vina
Maso pokrajame na tenke platky, zlahka naklepeme, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, poprasime mukou a oprazime na oleji z oboch stran. Potom pridame sampinony pokrajane na platky, oprazime, podlejeme vinom a udusime domakka.
Maso pokrajame na tenke platky, zlahka naklepeme, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, poprasime mukou a oprazime na oleji z oboch stran. Potom pridame sampinony pokrajane na platky, oprazime, podlejeme vinom a udusime domakka.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára