Hriby dobre umyjeme, nechame odkvapkat, nakrajame na mensie kusky a vlozime do kastrola, v ktorom sme na 2 lyziciach oleja do makka udusili nadrobno nakrajanu cibulu. Za obcasneho miesania hriby dusime do makka. Ked su makke, zahustime ich zatrepkou z muky a zo smotany. Prevarime. Ochutime solou a korenim. Na zvysku oleja upecieme na panvici volske oko.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 20. februára 2017
Suchohríby s volským okom
600 g suchohribov, 2 dl kyslej smotany, cibula, 3 lyzice oleja, 2 lyzice hladkej muky, sol, mlete cierne korenie, 4 vajcia
Hriby dobre umyjeme, nechame odkvapkat, nakrajame na mensie kusky a vlozime do kastrola, v ktorom sme na 2 lyziciach oleja do makka udusili nadrobno nakrajanu cibulu. Za obcasneho miesania hriby dusime do makka. Ked su makke, zahustime ich zatrepkou z muky a zo smotany. Prevarime. Ochutime solou a korenim. Na zvysku oleja upecieme na panvici volske oko.
Hriby dobre umyjeme, nechame odkvapkat, nakrajame na mensie kusky a vlozime do kastrola, v ktorom sme na 2 lyziciach oleja do makka udusili nadrobno nakrajanu cibulu. Za obcasneho miesania hriby dusime do makka. Ked su makke, zahustime ich zatrepkou z muky a zo smotany. Prevarime. Ochutime solou a korenim. Na zvysku oleja upecieme na panvici volske oko.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára