Do ocisteneho masa nozom urobime otvor, vtlacime don vajcia uvarene na tvrdo a zapneme drievkom. Maso vlozime na pokrajanu oprazenu cibulu, opecieme, podlejeme vodou, posolime, pridame pretlak a korenie a dusime. Obcas podlejeme. Makke maso vyberieme, stavu zahustime mukou a povarime. Pokrajane maso podlejeme precedenou stavou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Štefanská pečienka
400 g zadneho hovadzieho masa, 2 vajcia, 40 g masti, 1/2 cibule, 50 g rajciakoveho pretlaku, 20 g muky, mlete cierne korenie, sol
Do ocisteneho masa nozom urobime otvor, vtlacime don vajcia uvarene na tvrdo a zapneme drievkom. Maso vlozime na pokrajanu oprazenu cibulu, opecieme, podlejeme vodou, posolime, pridame pretlak a korenie a dusime. Obcas podlejeme. Makke maso vyberieme, stavu zahustime mukou a povarime. Pokrajane maso podlejeme precedenou stavou.
Do ocisteneho masa nozom urobime otvor, vtlacime don vajcia uvarene na tvrdo a zapneme drievkom. Maso vlozime na pokrajanu oprazenu cibulu, opecieme, podlejeme vodou, posolime, pridame pretlak a korenie a dusime. Obcas podlejeme. Makke maso vyberieme, stavu zahustime mukou a povarime. Pokrajane maso podlejeme precedenou stavou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára