Do vina primiesame bylinky, nechame asi hodinu stat. Ocistene sampinony potrieme citronovou stavou, osolime, okorenime. Na oleji spenime na kolieska pokrajanu cibulu a pridame cele sampinony. Zalejeme vinom s bylinkami a 10 minut dusime. Vinovu stavu zahustime solamylom, rozmiesanym v troche vody. Na taniery ozdobime bylinkami, kolieskom citrona a pokrajanou cervenou paprikou. Podavame s ryzou alebo s cestovinami.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Šampiňóny na víne
600 g mensich sampinonov, 1 cibula, 0,25 l bieleho vina, olej, stava z 1 citrona, 1 lyzica solamylu, 1 lyzica suchych alebo zvazok cerstvych byliniek, mlete cierne korenie, sol, kolieska citrona, cerstva cervena paprika, bylinky na ozdobenie
Do vina primiesame bylinky, nechame asi hodinu stat. Ocistene sampinony potrieme citronovou stavou, osolime, okorenime. Na oleji spenime na kolieska pokrajanu cibulu a pridame cele sampinony. Zalejeme vinom s bylinkami a 10 minut dusime. Vinovu stavu zahustime solamylom, rozmiesanym v troche vody. Na taniery ozdobime bylinkami, kolieskom citrona a pokrajanou cervenou paprikou. Podavame s ryzou alebo s cestovinami.
Do vina primiesame bylinky, nechame asi hodinu stat. Ocistene sampinony potrieme citronovou stavou, osolime, okorenime. Na oleji spenime na kolieska pokrajanu cibulu a pridame cele sampinony. Zalejeme vinom s bylinkami a 10 minut dusime. Vinovu stavu zahustime solamylom, rozmiesanym v troche vody. Na taniery ozdobime bylinkami, kolieskom citrona a pokrajanou cervenou paprikou. Podavame s ryzou alebo s cestovinami.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára