Ocistene sampinony pokrajane na platky a dame dusit na oprazenu cibulu. Pridame papriku, koreniny, podlejeme vodou a dusime do makka. Medzitym si pripravime smotanu, v ktorej rozhabarkujeme muku a stavu z citrona. Vlejeme do udusenych sampinonov a kratko povarime. Na zaver ochutime kecupom, horcicou, solou a vegetou. Podavame s cestovinou a zeleninovym salatom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 20. februára 2017
Šampiňóny na smotane
200 g cerstvych sampinonov, 1 slahackovu smotanu, 1 malu cibulu, 2 PL oleja, 2 PL vyberovej muky, 1 KL mletej papriky, korenie, bobkovy list, nove a cierne korenie, 1 KL horcice, 1 KL kecupu, vegetu, sol, stavu z 1 citrona
Ocistene sampinony pokrajane na platky a dame dusit na oprazenu cibulu. Pridame papriku, koreniny, podlejeme vodou a dusime do makka. Medzitym si pripravime smotanu, v ktorej rozhabarkujeme muku a stavu z citrona. Vlejeme do udusenych sampinonov a kratko povarime. Na zaver ochutime kecupom, horcicou, solou a vegetou. Podavame s cestovinou a zeleninovym salatom.
Ocistene sampinony pokrajane na platky a dame dusit na oprazenu cibulu. Pridame papriku, koreniny, podlejeme vodou a dusime do makka. Medzitym si pripravime smotanu, v ktorej rozhabarkujeme muku a stavu z citrona. Vlejeme do udusenych sampinonov a kratko povarime. Na zaver ochutime kecupom, horcicou, solou a vegetou. Podavame s cestovinou a zeleninovym salatom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára