nedeľa 19. februára 2017

Rumsteak na rošte s vajcom obložený zeleninou

800 g rostenky, sol, mlete cierne korenie, 1 dl oleja, 4 vajcia
Zelenina na oblozenie: 200 g karotky, 200 g zeleneho hrasku, 100 g spargle, 1/4 kg karfiolu, 100 g masla, sol
Na oblozenie pripravime pecene vajcia a zeleninu - karotku, hrasok, sparglu, karfiol - upravenu na anglicky sposob takto: ocistenu karotku pokrajame po dlzke na rezance, hrasok vylupeme, karfiol rozoberieme na ruzicky a dame varit. Uvarenu zeleninu posolime, pridame konzervovanu sparglu, dierkovanou naberackou vyberieme a polozime ju na jednu stranu misy. Do stredu ulozime upecene rumsteaky a z druhej strany ulozime vyprazane zemiaky. Na kazdy rumsteak polozime volske oko a na zeleninu dame cerstve maslo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára