Ocistene, naklepane a posolene hovadzie maso prespikujeme zeleninou pokrajanou na hrubsie rezance. Na rozpalenej masti z oboch stran prudko oprazime. DO zvysenej masti pridame cibulu posekanu nadrobno a oprazime do ruzova. Dame na nu opecene rezne, podlejeme horucou vodou a dusime. Udusene zaprasime mukou, pridame mlete cierne korenie, rajciakovy pretlak a povarime.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Roštenka spikovaná zeleninou
400 g hovadzieho masa, 60 g korenovej zeleniny, 30 g oleja, 1/2 cibule, 20 g hladkej muky, mlete cierne korenie, 20 g rajciakoveho pretlaku, sol
Ocistene, naklepane a posolene hovadzie maso prespikujeme zeleninou pokrajanou na hrubsie rezance. Na rozpalenej masti z oboch stran prudko oprazime. DO zvysenej masti pridame cibulu posekanu nadrobno a oprazime do ruzova. Dame na nu opecene rezne, podlejeme horucou vodou a dusime. Udusene zaprasime mukou, pridame mlete cierne korenie, rajciakovy pretlak a povarime.
Ocistene, naklepane a posolene hovadzie maso prespikujeme zeleninou pokrajanou na hrubsie rezance. Na rozpalenej masti z oboch stran prudko oprazime. DO zvysenej masti pridame cibulu posekanu nadrobno a oprazime do ruzova. Dame na nu opecene rezne, podlejeme horucou vodou a dusime. Udusene zaprasime mukou, pridame mlete cierne korenie, rajciakovy pretlak a povarime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára