Rezne z dobre odlezaneho hovadzieho masa naklepeme, posolime a na rozpalenej masti prudko oprazime z oboch stran. Na masti do ruzova zapenime postruhanu cibulu, pridame k nej rajciakovy pretlak, zalejeme vodou a vsetko prilejeme k reznom. Podlievame vodou a udusime domakka. Stavu zahustime mukou rozhabarkovanou vo vode a okorenime mletym ciernym korenim,
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Prírodná roštenka
400 g hovadzieho masa, 30 g masti, 5 g hladkej muky, 1/2 cibule, 20 g rajciakoveho pretlaku, mlete cierne korenie, sol
Rezne z dobre odlezaneho hovadzieho masa naklepeme, posolime a na rozpalenej masti prudko oprazime z oboch stran. Na masti do ruzova zapenime postruhanu cibulu, pridame k nej rajciakovy pretlak, zalejeme vodou a vsetko prilejeme k reznom. Podlievame vodou a udusime domakka. Stavu zahustime mukou rozhabarkovanou vo vode a okorenime mletym ciernym korenim,
Rezne z dobre odlezaneho hovadzieho masa naklepeme, posolime a na rozpalenej masti prudko oprazime z oboch stran. Na masti do ruzova zapenime postruhanu cibulu, pridame k nej rajciakovy pretlak, zalejeme vodou a vsetko prilejeme k reznom. Podlievame vodou a udusime domakka. Stavu zahustime mukou rozhabarkovanou vo vode a okorenime mletym ciernym korenim,
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára