Rezne z dobre odlezaneho masa naklepeme, okraje narezeme, posolime a prudko z oboch stran opecieme na masti. Na masti udusime nadrobno posekane sparene huby s cibulou, pridame k nim oprazene rezne a za podlievania vodou dusime do makka. Stavu zahustime mukou rozhabarkovanou vo vode a povarime. Okorenime mletym ciernym korenim a tlcenou rascou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Prírodná roštenka na hubách
400 g hovadzieho masa, 30 g oleja, 1/2 cibule, 20 g hub, 10 g hladkej muky, mlete cierne korenie, tlcena rasca, sol
Rezne z dobre odlezaneho masa naklepeme, okraje narezeme, posolime a prudko z oboch stran opecieme na masti. Na masti udusime nadrobno posekane sparene huby s cibulou, pridame k nim oprazene rezne a za podlievania vodou dusime do makka. Stavu zahustime mukou rozhabarkovanou vo vode a povarime. Okorenime mletym ciernym korenim a tlcenou rascou.
Rezne z dobre odlezaneho masa naklepeme, okraje narezeme, posolime a prudko z oboch stran opecieme na masti. Na masti udusime nadrobno posekane sparene huby s cibulou, pridame k nim oprazene rezne a za podlievania vodou dusime do makka. Stavu zahustime mukou rozhabarkovanou vo vode a povarime. Okorenime mletym ciernym korenim a tlcenou rascou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára