Ocistene, na mensie kusky pokrajane huby a nasekanu cibulu podlejeme trochou vody a na miernom ohni dusime az su skoro rozvarene a voda odparena. Pridame cesnak rozotrety so solou, korenie a posekanu petrzlenovu vnat. Zemiaky uvarime do makka, nechame ich trochu vychladit, postruhame a pridame k hubam. Nakoniec vmiesame maslo.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 20. februára 2017
Nátierka z húb
200 g hub, 50 g masla, 2 vacsie zemiaky, cibula, 1 strucik cesnaku, stipka korenia, petrzlenova vnat, sol
Ocistene, na mensie kusky pokrajane huby a nasekanu cibulu podlejeme trochou vody a na miernom ohni dusime az su skoro rozvarene a voda odparena. Pridame cesnak rozotrety so solou, korenie a posekanu petrzlenovu vnat. Zemiaky uvarime do makka, nechame ich trochu vychladit, postruhame a pridame k hubam. Nakoniec vmiesame maslo.
Ocistene, na mensie kusky pokrajane huby a nasekanu cibulu podlejeme trochou vody a na miernom ohni dusime az su skoro rozvarene a voda odparena. Pridame cesnak rozotrety so solou, korenie a posekanu petrzlenovu vnat. Zemiaky uvarime do makka, nechame ich trochu vychladit, postruhame a pridame k hubam. Nakoniec vmiesame maslo.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára