Maso pokrajame na platky a vyklepeme. Osolime, okorenime mletym ciernym korenim a naplnime zmesou, ktoru pripravime z pokrajanej udenej slaniny, cibule, pokrajanej klobasy, kyslej kapusty a pokrajanych zemiakov, ktore ochutime rascou a podusime. Platky zavinieme, zviazeme nitou a udusime domakka. Stavu zahustime mukou, zalejeme vyvarom a povarime.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Moravská roštenka
600 g hovadzej rostenky, sol, mlete cierne korenie, 60 g udenej slaniny, cibula, 100 g moravskej klobasy, 250 g kyslej kapusty, 4 zemiaky, rasca, 50 g masti, 30 g hladkej muky, masovy vyvar
Maso pokrajame na platky a vyklepeme. Osolime, okorenime mletym ciernym korenim a naplnime zmesou, ktoru pripravime z pokrajanej udenej slaniny, cibule, pokrajanej klobasy, kyslej kapusty a pokrajanych zemiakov, ktore ochutime rascou a podusime. Platky zavinieme, zviazeme nitou a udusime domakka. Stavu zahustime mukou, zalejeme vyvarom a povarime.
Maso pokrajame na platky a vyklepeme. Osolime, okorenime mletym ciernym korenim a naplnime zmesou, ktoru pripravime z pokrajanej udenej slaniny, cibule, pokrajanej klobasy, kyslej kapusty a pokrajanych zemiakov, ktore ochutime rascou a podusime. Platky zavinieme, zviazeme nitou a udusime domakka. Stavu zahustime mukou, zalejeme vyvarom a povarime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára