Maso nakrajame na tenke rezance, osolime a obalime v maizene. Potom nakrajame na rezance kapiu, cibulu a pridame na kolieska nakrajany por. Vsetko premiesame a prudko opecieme na oleji. Pokvapkame polievkovym korenim, cukrom a vinom a chvilu podusime. Podavame s ryzou, do ktorej nasekame petrzlenovu vnat.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Mäsové rezance v maizene
500 g zadneho hovadzieho masa, 4 lyzice maizeny, 2 cibule, 50 g kapie v oleji, 2 lyzice polievkoveho korenia, lyzicka cukru, olej na vyprazanie, 1 dl cerveneho vina, sol, por, petrzlenova vnat
Maso nakrajame na tenke rezance, osolime a obalime v maizene. Potom nakrajame na rezance kapiu, cibulu a pridame na kolieska nakrajany por. Vsetko premiesame a prudko opecieme na oleji. Pokvapkame polievkovym korenim, cukrom a vinom a chvilu podusime. Podavame s ryzou, do ktorej nasekame petrzlenovu vnat.
Maso nakrajame na tenke rezance, osolime a obalime v maizene. Potom nakrajame na rezance kapiu, cibulu a pridame na kolieska nakrajany por. Vsetko premiesame a prudko opecieme na oleji. Pokvapkame polievkovym korenim, cukrom a vinom a chvilu podusime. Podavame s ryzou, do ktorej nasekame petrzlenovu vnat.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára