Na masle spenime pokrajanu cibulu, posypeme ju mukou a pripravime svetlou zaprazkou. Posolime, prikorenime a pridame posekane bylinky. Zalejeme mliekom, rozmiesame, pridame najemno zomlete varene maso a dokladne povarime.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Mäsové hašé
400 g vareneho hovadzieho masa, cibula, 150 ml mlieka, 3 lyzice masla, 2 lyzice hladkej muky, sol, korenie, zmes byliniek
Na masle spenime pokrajanu cibulu, posypeme ju mukou a pripravime svetlou zaprazkou. Posolime, prikorenime a pridame posekane bylinky. Zalejeme mliekom, rozmiesame, pridame najemno zomlete varene maso a dokladne povarime.
Na masle spenime pokrajanu cibulu, posypeme ju mukou a pripravime svetlou zaprazkou. Posolime, prikorenime a pridame posekane bylinky. Zalejeme mliekom, rozmiesame, pridame najemno zomlete varene maso a dokladne povarime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára