Na tuku spenime nadrobno pokrajanu cibulu, pridame na kocky pokrajane maso a za obcasneho podlievania udusime takmer domakka. Potom pridame preprate umyte krupy a nadrobno posekany kel, osolime, okorenime, posypeme rascou a majoranom, premiesame a pomaly udusime do makka.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Mäso s krúpami a kelom
400 g predneho hovadzieho masa, 100 g rastlinneho tuku, 30 g cibule, 200 g krup, 400 g kelu, sol, rasca, majoran, mlete cierne korenie
Na tuku spenime nadrobno pokrajanu cibulu, pridame na kocky pokrajane maso a za obcasneho podlievania udusime takmer domakka. Potom pridame preprate umyte krupy a nadrobno posekany kel, osolime, okorenime, posypeme rascou a majoranom, premiesame a pomaly udusime do makka.
Na tuku spenime nadrobno pokrajanu cibulu, pridame na kocky pokrajane maso a za obcasneho podlievania udusime takmer domakka. Potom pridame preprate umyte krupy a nadrobno posekany kel, osolime, okorenime, posypeme rascou a majoranom, premiesame a pomaly udusime do makka.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára