Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 20. februára 2017
Kuriatka vo víne
Kuriatka ocistime, dobre umyjeme a povarime v osolenej vode asi 5 minut. Na site ich nechame dobre odkvapkat. Potom ich poukladame do poharov a zalejeme suchym bielym vinom. Navrch nalejeme vrstvu jedleho oleja asi na 1 cm. Huby nechame stat 24 hodin. Za ten cas niekolko raz premiesame tenkou drevenou palickou, aby unikli vzduchove bubliny, ktore by mohli vyvolat kvasenie. Na druhy den pohare uzatvorime a odlozime do chladu. Nesterilizujeme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára