Kurca rozporcujeme, osolime a opecieme z oboch stran na masle. Potom na miernom ohni podusime za obcasneho podlievania. Neskor pridame nadrobno posekanu cibulu a dodusime. Ked je kurca makke, prelozime ho na misu. Stavu kratko povarime s vinom a zalejeme nou kurca. Nakoniec pridame na masle podusene hribky s petrzlenom a kurca nimi ozdobime. Podavame s ryzou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 20. februára 2017
Kurča s hríbkami
1 kurca, 150 g drobnejsich hribov, 1 dl sucheho vina, maslo, cibula, sol, petrzlenova vnat, citron
Kurca rozporcujeme, osolime a opecieme z oboch stran na masle. Potom na miernom ohni podusime za obcasneho podlievania. Neskor pridame nadrobno posekanu cibulu a dodusime. Ked je kurca makke, prelozime ho na misu. Stavu kratko povarime s vinom a zalejeme nou kurca. Nakoniec pridame na masle podusene hribky s petrzlenom a kurca nimi ozdobime. Podavame s ryzou.
Kurca rozporcujeme, osolime a opecieme z oboch stran na masle. Potom na miernom ohni podusime za obcasneho podlievania. Neskor pridame nadrobno posekanu cibulu a dodusime. Ked je kurca makke, prelozime ho na misu. Stavu kratko povarime s vinom a zalejeme nou kurca. Nakoniec pridame na masle podusene hribky s petrzlenom a kurca nimi ozdobime. Podavame s ryzou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára