Z masa nakrajame 4 rezne, naklepeme ich a na okrajoch narezeme, okorenime a posolime. Na horucom oleji opecieme z oboch stran. Vyberieme. Do vypeku pridame cibulu pokrajanu nadrobno, mletu cervenu papriku, uprazime do ruzova a podlejeme vyvarom, vlozime opecene rostenky, kastrol prikryjeme a dusime. Ked su rostenky polomakke, pridame k nim olupane a na osminky pokrajane surove zemiaky, leco, podlejeme vodou, posolime a prikryte udusime domakka.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Kastrólová roštenka
600 g rostenky, 80 g oleja, lyzicka mletej cervenej papriky, rasca, mlete cierne korenie, 100 g leca, cibula, 1 kg zemiakov, sol
Z masa nakrajame 4 rezne, naklepeme ich a na okrajoch narezeme, okorenime a posolime. Na horucom oleji opecieme z oboch stran. Vyberieme. Do vypeku pridame cibulu pokrajanu nadrobno, mletu cervenu papriku, uprazime do ruzova a podlejeme vyvarom, vlozime opecene rostenky, kastrol prikryjeme a dusime. Ked su rostenky polomakke, pridame k nim olupane a na osminky pokrajane surove zemiaky, leco, podlejeme vodou, posolime a prikryte udusime domakka.
Z masa nakrajame 4 rezne, naklepeme ich a na okrajoch narezeme, okorenime a posolime. Na horucom oleji opecieme z oboch stran. Vyberieme. Do vypeku pridame cibulu pokrajanu nadrobno, mletu cervenu papriku, uprazime do ruzova a podlejeme vyvarom, vlozime opecene rostenky, kastrol prikryjeme a dusime. Ked su rostenky polomakke, pridame k nim olupane a na osminky pokrajane surove zemiaky, leco, podlejeme vodou, posolime a prikryte udusime domakka.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára