Na oleji spenime nadrobno pokrajanu cibulu, pridame pokrajane huby, sol, trosku rasce a ovsene vlocky, ktore sme vopred namocili v mlieku. Spolu dusime 20 minut, potom pridame na rezance pokrajanu kapustu a dusime domakka. Nakoniec pridame rozslahane vajcia a za staleho miesania ich nechame stuhnut.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 20. februára 2017
Kapusta s hubami
2 lyzice oleja, 2 cibule, 250 g cerstvych hub, sol, rasca, 3 lyzice ovsenych vlociek, mlieko, hlavka kapusty, 4 vajcia
Na oleji spenime nadrobno pokrajanu cibulu, pridame pokrajane huby, sol, trosku rasce a ovsene vlocky, ktore sme vopred namocili v mlieku. Spolu dusime 20 minut, potom pridame na rezance pokrajanu kapustu a dusime domakka. Nakoniec pridame rozslahane vajcia a za staleho miesania ich nechame stuhnut.
Na oleji spenime nadrobno pokrajanu cibulu, pridame pokrajane huby, sol, trosku rasce a ovsene vlocky, ktore sme vopred namocili v mlieku. Spolu dusime 20 minut, potom pridame na rezance pokrajanu kapustu a dusime domakka. Nakoniec pridame rozslahane vajcia a za staleho miesania ich nechame stuhnut.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára