Ocistene, oplachnute huby nakrajame na platky. V kastrole na rozohriatom masle spenime na drobno nakrajanu cibulu, pridame pripravene huby, sol, rascu a za obcasneho miesania chvilu podusime. Potom huby zaprasime mukou, osmazime, posolime, popaprikujeme, podlejeme smotanou a povarime.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 20. februára 2017
Huby na smotane
60 dg cerstvych hub, 6 dg masla, 4 dg cibule, 1 dg mletej sladkej papriky, sol, rasca, 2 dg hladkej muky, 1/4 l sladkej smotany
Ocistene, oplachnute huby nakrajame na platky. V kastrole na rozohriatom masle spenime na drobno nakrajanu cibulu, pridame pripravene huby, sol, rascu a za obcasneho miesania chvilu podusime. Potom huby zaprasime mukou, osmazime, posolime, popaprikujeme, podlejeme smotanou a povarime.
Ocistene, oplachnute huby nakrajame na platky. V kastrole na rozohriatom masle spenime na drobno nakrajanu cibulu, pridame pripravene huby, sol, rascu a za obcasneho miesania chvilu podusime. Potom huby zaprasime mukou, osmazime, posolime, popaprikujeme, podlejeme smotanou a povarime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára