Nadrobno posekanu cibulu dame na olej a zapenime, pridame mletu papriku, cierne korenie a ocistene pokrajane huby. Posolime a prikryte dusime. Pocas dusenia huby podlievame vriacou vodou. Ak su makke, zahustime ich smotanou, v ktorej sme rozmiesali muku a spolu este povarime. Podavame s haluskami alebo ryzou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Hubový paprikáš
500 g cerstvych hub, olej, 50 g cibule, mleta cervena paprika, mlete cierne korenie, sol, 2 dl kyslej smotany, 20 g hladkej muky
Nadrobno posekanu cibulu dame na olej a zapenime, pridame mletu papriku, cierne korenie a ocistene pokrajane huby. Posolime a prikryte dusime. Pocas dusenia huby podlievame vriacou vodou. Ak su makke, zahustime ich smotanou, v ktorej sme rozmiesali muku a spolu este povarime. Podavame s haluskami alebo ryzou.
Nadrobno posekanu cibulu dame na olej a zapenime, pridame mletu papriku, cierne korenie a ocistene pokrajane huby. Posolime a prikryte dusime. Pocas dusenia huby podlievame vriacou vodou. Ak su makke, zahustime ich smotanou, v ktorej sme rozmiesali muku a spolu este povarime. Podavame s haluskami alebo ryzou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára