Slaninu pokrajame na kocky a vyskvarime. Pridame posekanu cibulu, ocistene, umyte a pokrajane huby, sol, mlete korenie, rascu, vegetu a dusime. K polomakkym hubam pridavame ocistenu a pokrajanu papriku a dodusime. Podavame s dusenou ryzou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 20. februára 2017
Hubový guláš
120 g udenej slaniny, 1 cibula, 800 g cerstvych hub, sol, mlete cierne korenie, rasca, vegeta, 200 g zelenej papriky
Slaninu pokrajame na kocky a vyskvarime. Pridame posekanu cibulu, ocistene, umyte a pokrajane huby, sol, mlete korenie, rascu, vegetu a dusime. K polomakkym hubam pridavame ocistenu a pokrajanu papriku a dodusime. Podavame s dusenou ryzou.
Slaninu pokrajame na kocky a vyskvarime. Pridame posekanu cibulu, ocistene, umyte a pokrajane huby, sol, mlete korenie, rascu, vegetu a dusime. K polomakkym hubam pridavame ocistenu a pokrajanu papriku a dodusime. Podavame s dusenou ryzou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára