Umyte huby pokrajame na platky a s nadrobno nasekanou cibulou a vnatou oprazime na masle. Zalejeme cmarom a podusime. Posolime, prichutime korenim a polievkovym korenim a napokon zahustime maizenou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 20. februára 2017
Hubový guláš so smotanou
750 g cerstvych miesanych hub, 120 g cibule, 3 PL nadrobno nasekanej petrzlenovej vnate, 50 g masla, 2 PL maizeny, sol, mlete cierne korenie, 1/4 l cmaru, trochu polievkoveho korenia
Umyte huby pokrajame na platky a s nadrobno nasekanou cibulou a vnatou oprazime na masle. Zalejeme cmarom a podusime. Posolime, prichutime korenim a polievkovym korenim a napokon zahustime maizenou.
Umyte huby pokrajame na platky a s nadrobno nasekanou cibulou a vnatou oprazime na masle. Zalejeme cmarom a podusime. Posolime, prichutime korenim a polievkovym korenim a napokon zahustime maizenou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára