pondelok 20. februára 2017

Hubové rizoto s mrkvou a so zeleninou

2 cibule, olej, 400 g cerstvych hub, sol, mlete cierne korenie, drvena rasca, 200 g ryze, mleta cervena paprika, 2 mrkvy, polovica zeleru, petrzlenova vnat
Nadrobno posekanu ocistenu cibulu spenime na oleji. Pridame na platky pokrajane ocistene huby, osolime, okorenime mletym ciernym korenim a posypeme drvenou rascou a udusime domakka. Prebratu ryzu umyjeme, nechame odkvapkat, prudko oprazime v rozohriatom oleji a osolime. Pridame mletu cervenu papriku, ocistenu mrkvu, zeler, pokrajame na kocky a uvarene do polomakka udusime huby. Vsetko spolu premiesame, zalejeme vriacou vodou, prikryjeme, vlozime do vyhriatej rury a dusime 25-30 minut. Podavame posypane vnatou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára