Na masle spenime nadrobno pokrajanu cibulu, pridame rascu, sol, umyte, ocistene a na mensie kusky pokrajane huby a dusime do polomakka. Pridame v mlieku namocenu, vytlacenu zemlu, vajce, zltky, mlete cierne korenie, zamiesame a chvilu este dusime, aby sa voda celkom vyparila. Potom pridame smotanu a tolko struhanky, aby sa nam dali formovat ale fasirky, ktore obalime v struhanke a na rozpalenom oleji ich vyprazime. Podavame so zemiakovou kasou a zeleninovym salatom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 20. februára 2017
Hubové fašírky
40 g masla, 1 mensiu cibulu, trosku rasce, sol, 600 g cerstvych hub, 1 zemlu, mlieko, 1 vajce, 2 zltky, mlete cierne korenie, 1/2 dl kyslej smotany, struhanka, olej na vyprazanie
Na masle spenime nadrobno pokrajanu cibulu, pridame rascu, sol, umyte, ocistene a na mensie kusky pokrajane huby a dusime do polomakka. Pridame v mlieku namocenu, vytlacenu zemlu, vajce, zltky, mlete cierne korenie, zamiesame a chvilu este dusime, aby sa voda celkom vyparila. Potom pridame smotanu a tolko struhanky, aby sa nam dali formovat ale fasirky, ktore obalime v struhanke a na rozpalenom oleji ich vyprazime. Podavame so zemiakovou kasou a zeleninovym salatom.
Na masle spenime nadrobno pokrajanu cibulu, pridame rascu, sol, umyte, ocistene a na mensie kusky pokrajane huby a dusime do polomakka. Pridame v mlieku namocenu, vytlacenu zemlu, vajce, zltky, mlete cierne korenie, zamiesame a chvilu este dusime, aby sa voda celkom vyparila. Potom pridame smotanu a tolko struhanky, aby sa nam dali formovat ale fasirky, ktore obalime v struhanke a na rozpalenom oleji ich vyprazime. Podavame so zemiakovou kasou a zeleninovym salatom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára