Ocistene spicky pokrajame na tensie rezance, ocistene zemiaky, mrkvu a petrzlen na kocky. Vsetko dame varit do litra osolenej vody. Varime 20 minut s vegetou a rascou. Do hotovej polievky dame nadrobno nakrajanu pazitku. Na panvici na rozpalenom oleji opecieme krajce chleba. Potrieme ich cesnakom a podavame k polievke.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 20. februára 2017
Hubová polievka zo špičiek
150 g spiciek, 3 zemiaky, mrkva, petrzlen, 3 struciky cesnaku, zvazok pazitky, lyzica vegety, rasca, 2 lyzice oleja, 4 krajce cierneho chleba, sol
Ocistene spicky pokrajame na tensie rezance, ocistene zemiaky, mrkvu a petrzlen na kocky. Vsetko dame varit do litra osolenej vody. Varime 20 minut s vegetou a rascou. Do hotovej polievky dame nadrobno nakrajanu pazitku. Na panvici na rozpalenom oleji opecieme krajce chleba. Potrieme ich cesnakom a podavame k polievke.
Ocistene spicky pokrajame na tensie rezance, ocistene zemiaky, mrkvu a petrzlen na kocky. Vsetko dame varit do litra osolenej vody. Varime 20 minut s vegetou a rascou. Do hotovej polievky dame nadrobno nakrajanu pazitku. Na panvici na rozpalenom oleji opecieme krajce chleba. Potrieme ich cesnakom a podavame k polievke.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára