Na tuku osmazime jemne nakrajanu cibulu, petrzlenovu vnat, pridame huby, osolime a dusime do makka. Osolene zemiaky zmiesame s mukou a pridame dusene huby. Zmes vlozime do nizkej vymastenej nadoby remosky, potrieme tukom a pecieme do cervena podavame so zeleninovym salatom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 20. februára 2017
Hubová pochúťka
500 g ocistenych a nakrajanych hub, 750 g varenych prelisovanych zemiakov, 200 g krupicovej muky, 3 lyzice masti, 1 cibula, sol, petrzlenova vnat
Na tuku osmazime jemne nakrajanu cibulu, petrzlenovu vnat, pridame huby, osolime a dusime do makka. Osolene zemiaky zmiesame s mukou a pridame dusene huby. Zmes vlozime do nizkej vymastenej nadoby remosky, potrieme tukom a pecieme do cervena podavame so zeleninovym salatom.
Na tuku osmazime jemne nakrajanu cibulu, petrzlenovu vnat, pridame huby, osolime a dusime do makka. Osolene zemiaky zmiesame s mukou a pridame dusene huby. Zmes vlozime do nizkej vymastenej nadoby remosky, potrieme tukom a pecieme do cervena podavame so zeleninovym salatom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára