Do kastrolika dame kusok masla, pokrajanu slaninu a nadrobno pokrajanu cibulu. Cibulu oprazime do zlatista, pridame lyzicu papriky, sol, rascu a nahrubo pokrajane hriby. Podlejeme vodou a dusime do makka. Pripravime si zatrepku zo smotany, v ktorej sme rozmiesali muku a zltok. Udusene hriby zahustime zatrepkou a povarime.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
pondelok 20. februára 2017
Hríby na paprike
700 g hribov, 100 g udenej slaniny, maslo, cibula, cervena mleta paprika, sol, tlcena rasca, smotana, muka, vajicko
Do kastrolika dame kusok masla, pokrajanu slaninu a nadrobno pokrajanu cibulu. Cibulu oprazime do zlatista, pridame lyzicu papriky, sol, rascu a nahrubo pokrajane hriby. Podlejeme vodou a dusime do makka. Pripravime si zatrepku zo smotany, v ktorej sme rozmiesali muku a zltok. Udusene hriby zahustime zatrepkou a povarime.
Do kastrolika dame kusok masla, pokrajanu slaninu a nadrobno pokrajanu cibulu. Cibulu oprazime do zlatista, pridame lyzicu papriky, sol, rascu a nahrubo pokrajane hriby. Podlejeme vodou a dusime do makka. Pripravime si zatrepku zo smotany, v ktorej sme rozmiesali muku a zltok. Udusene hriby zahustime zatrepkou a povarime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára