Huby ocistime, umyjeme pokrajame na platky a dusime so solou a citronovou stavou na polovici masla. Zo zbytu masla a muky pripravime svetlu zaprazku, zriedime ju vyvarom z hub, dobre rozslahame a povarime na hustu omacku. Pridame udusene huby, cierne korenie a zltky. Sendvic nakrajame na platky, ktore prudko opecieme na sucho a na kazdy sendvic kladieme hubovu zmes. Posypeme posekanou petrzlenovou vnatou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Hrianky s hubami
500 g cerstvych hub, sol, citronova stava, 60 g masla, 20 g hladkej muky, mlete cierne korenie, 2 zltky, 12 krajickov sendvica, zelena petrzlenova vnat
Huby ocistime, umyjeme pokrajame na platky a dusime so solou a citronovou stavou na polovici masla. Zo zbytu masla a muky pripravime svetlu zaprazku, zriedime ju vyvarom z hub, dobre rozslahame a povarime na hustu omacku. Pridame udusene huby, cierne korenie a zltky. Sendvic nakrajame na platky, ktore prudko opecieme na sucho a na kazdy sendvic kladieme hubovu zmes. Posypeme posekanou petrzlenovou vnatou.
Huby ocistime, umyjeme pokrajame na platky a dusime so solou a citronovou stavou na polovici masla. Zo zbytu masla a muky pripravime svetlu zaprazku, zriedime ju vyvarom z hub, dobre rozslahame a povarime na hustu omacku. Pridame udusene huby, cierne korenie a zltky. Sendvic nakrajame na platky, ktore prudko opecieme na sucho a na kazdy sendvic kladieme hubovu zmes. Posypeme posekanou petrzlenovou vnatou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára