Hovadzie maso pokrajame na platky, ktore naklepeme, osolime a okorenime mletym ciernym korenim. V supke uvarene zemiaky olupeme, pretrieme, pridame postruhany chren a rozotrety cesnak. Spolu s lyzicou masti dobre vymiesame a na kazdy platok masa dame chrenovu plnku. Maso zavinieme, zviazeme nitou, prudko oprazime na oleji, podlejeme a vo vyhriatej rure upecieme.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Hovädzie závitky s chrenovou plnkou
400 g hovadzieho masa zo stehna, sol, mlete cierne korenie, 4 zemiaky, chren, 2 struciky cesnaku, lyzica masti, olej, masovy vyvar
Hovadzie maso pokrajame na platky, ktore naklepeme, osolime a okorenime mletym ciernym korenim. V supke uvarene zemiaky olupeme, pretrieme, pridame postruhany chren a rozotrety cesnak. Spolu s lyzicou masti dobre vymiesame a na kazdy platok masa dame chrenovu plnku. Maso zavinieme, zviazeme nitou, prudko oprazime na oleji, podlejeme a vo vyhriatej rure upecieme.
Hovadzie maso pokrajame na platky, ktore naklepeme, osolime a okorenime mletym ciernym korenim. V supke uvarene zemiaky olupeme, pretrieme, pridame postruhany chren a rozotrety cesnak. Spolu s lyzicou masti dobre vymiesame a na kazdy platok masa dame chrenovu plnku. Maso zavinieme, zviazeme nitou, prudko oprazime na oleji, podlejeme a vo vyhriatej rure upecieme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára