V miske zmiesame sojovu omacku, kari korenie, 1 PL oleja, med a trochu korenia. Do omacky ponorime steaky a pri izbovej teplote ich nechame 25 minut marinovat. Na panvici rozohrejeme zvysny olej, vlozime don steaky a prudko opecieme z oboch stran 3 minuty. Zeruchu umyjeme, osusime a natrhame nahrubo. Nakoniec maso osolime, dame na tanier, pridame zeruchu a podavame.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Hovädzie steaky
4 PL sojovej omacky, 1 PL praskoveho korenia kari, 2 PL oleja, 2 PL medu, korenie, 4 steaky zo svieckovice, zeruchu, sol
V miske zmiesame sojovu omacku, kari korenie, 1 PL oleja, med a trochu korenia. Do omacky ponorime steaky a pri izbovej teplote ich nechame 25 minut marinovat. Na panvici rozohrejeme zvysny olej, vlozime don steaky a prudko opecieme z oboch stran 3 minuty. Zeruchu umyjeme, osusime a natrhame nahrubo. Nakoniec maso osolime, dame na tanier, pridame zeruchu a podavame.
V miske zmiesame sojovu omacku, kari korenie, 1 PL oleja, med a trochu korenia. Do omacky ponorime steaky a pri izbovej teplote ich nechame 25 minut marinovat. Na panvici rozohrejeme zvysny olej, vlozime don steaky a prudko opecieme z oboch stran 3 minuty. Zeruchu umyjeme, osusime a natrhame nahrubo. Nakoniec maso osolime, dame na tanier, pridame zeruchu a podavame.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára