Rezne naklepeme, osolime, okorenime, obalime v muke a prudko opecieme na horucom oleji. Na rastlinnom tuku uprazime do sklovita nadrobno pokrajanu cibulu, pridame opecene rezne, podlejeme horucou vodou a dusime, az kym maso nezmakne. Vodu nechame vyvarit.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Hovädzie rezne na cibuľke
500 g masa, sol, 4 zrnka cierneho korenia, 4 lyzice oleja, mlete cierne korenie, 40 g hladkej muky, 2 cibule, 20 g rastlinneho tuku
Rezne naklepeme, osolime, okorenime, obalime v muke a prudko opecieme na horucom oleji. Na rastlinnom tuku uprazime do sklovita nadrobno pokrajanu cibulu, pridame opecene rezne, podlejeme horucou vodou a dusime, az kym maso nezmakne. Vodu nechame vyvarit.
Rezne naklepeme, osolime, okorenime, obalime v muke a prudko opecieme na horucom oleji. Na rastlinnom tuku uprazime do sklovita nadrobno pokrajanu cibulu, pridame opecene rezne, podlejeme horucou vodou a dusime, az kym maso nezmakne. Vodu nechame vyvarit.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára