Na oleji zapenime cibulu dozlatista, trochu podlejeme vodou a odstavime. Hovadzie maso umyjeme, nakrajame na platky, naklepeme, posolime a na prudkom ohni rychlo z oboch stran opecieme. Polozime na oprazenu cibulu, pridame ocistene a pokrajane huby a dusime do polomakka. Ked su platky polomakke a stava vydusena, zaprasime ju mukou, zalejeme vodou a dodusime do makka.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Hovädzie plátky na hubách
400 g predneho hovadzieho masa, cibula, 60 g oleja, 30 g hladkej muky, 100 g hub, sol
Na oleji zapenime cibulu dozlatista, trochu podlejeme vodou a odstavime. Hovadzie maso umyjeme, nakrajame na platky, naklepeme, posolime a na prudkom ohni rychlo z oboch stran opecieme. Polozime na oprazenu cibulu, pridame ocistene a pokrajane huby a dusime do polomakka. Ked su platky polomakke a stava vydusena, zaprasime ju mukou, zalejeme vodou a dodusime do makka.
Na oleji zapenime cibulu dozlatista, trochu podlejeme vodou a odstavime. Hovadzie maso umyjeme, nakrajame na platky, naklepeme, posolime a na prudkom ohni rychlo z oboch stran opecieme. Polozime na oprazenu cibulu, pridame ocistene a pokrajane huby a dusime do polomakka. Ked su platky polomakke a stava vydusena, zaprasime ju mukou, zalejeme vodou a dodusime do makka.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára