Na masti opecieme nadrobno pokrajanu salamu a hovadzie maso vcelku. Pridame mletu cervenu papriku, osolime, podlejeme vodou a pod pokrievkou dusime. Ked je maso takmer udusene, dame ho nezakryte do horucej rury a dopecieme. Nakoniec maso z pekaca vyberieme, stavu zaprasime mukou a nechame trosku povarit.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Hovädzie pečené
40 g masti, 100 g makkej salamy, 500 g hovadzieho masa zo stehna, mleta cervena paprika, sol, voda na podlievanie, 20 g hladkej muky
Na masti opecieme nadrobno pokrajanu salamu a hovadzie maso vcelku. Pridame mletu cervenu papriku, osolime, podlejeme vodou a pod pokrievkou dusime. Ked je maso takmer udusene, dame ho nezakryte do horucej rury a dopecieme. Nakoniec maso z pekaca vyberieme, stavu zaprasime mukou a nechame trosku povarit.
Na masti opecieme nadrobno pokrajanu salamu a hovadzie maso vcelku. Pridame mletu cervenu papriku, osolime, podlejeme vodou a pod pokrievkou dusime. Ked je maso takmer udusene, dame ho nezakryte do horucej rury a dopecieme. Nakoniec maso z pekaca vyberieme, stavu zaprasime mukou a nechame trosku povarit.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára