Maso pokajame na platky, naklepeme, okorenime a upraziem v rozohriatom tuku. Pridame pokrajanu zelenu papriku bez jadrovnika a polejeme vinom, udusime takmer domakka. Nakoniec pridame ocistene a pokrajane jablka a rajciny.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Hovädzie mäso s jablkami
400 g zadneho hovadzieho masa, sol, mlete cierne korenie, 40 g tuku, zelena paprika, 2 dl bieleho vina, 2 jablka, 2 rajciny
Maso pokajame na platky, naklepeme, okorenime a upraziem v rozohriatom tuku. Pridame pokrajanu zelenu papriku bez jadrovnika a polejeme vinom, udusime takmer domakka. Nakoniec pridame ocistene a pokrajane jablka a rajciny.
Maso pokajame na platky, naklepeme, okorenime a upraziem v rozohriatom tuku. Pridame pokrajanu zelenu papriku bez jadrovnika a polejeme vinom, udusime takmer domakka. Nakoniec pridame ocistene a pokrajane jablka a rajciny.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára