Platky masa nakrajame na rezance a opecieme na vyskvarenej slanine. Osolime, okorenime a dusime vo vlastnej stave, kym nie je maso skoro makke. Do druheho pekaca striedavo poukladame maso posypane tymianom, potrieme horcicou a poukladame vrstvu cibule nakrajanej na kolieska. Postup opakujeme, aby posledna vrstva bola cibula. Zalejeme pivom a dame zapiect do rury. Ked cibula na povrchu zmakne, maso je hotove.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Hovädzie mäso na pive
8 platkov hovadzieho masa, 5 platkov slaniny, 4 cibule, tymian, plnotucna horcica, hrncek svetleho piva, mlete cierne korenie, sol
Platky masa nakrajame na rezance a opecieme na vyskvarenej slanine. Osolime, okorenime a dusime vo vlastnej stave, kym nie je maso skoro makke. Do druheho pekaca striedavo poukladame maso posypane tymianom, potrieme horcicou a poukladame vrstvu cibule nakrajanej na kolieska. Postup opakujeme, aby posledna vrstva bola cibula. Zalejeme pivom a dame zapiect do rury. Ked cibula na povrchu zmakne, maso je hotove.
Platky masa nakrajame na rezance a opecieme na vyskvarenej slanine. Osolime, okorenime a dusime vo vlastnej stave, kym nie je maso skoro makke. Do druheho pekaca striedavo poukladame maso posypane tymianom, potrieme horcicou a poukladame vrstvu cibule nakrajanej na kolieska. Postup opakujeme, aby posledna vrstva bola cibula. Zalejeme pivom a dame zapiect do rury. Ked cibula na povrchu zmakne, maso je hotove.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára