Odlezanu a vykostenu rostenku umyjeme, osusime obruskom a nakrajame na rezne. Trchu naklepeme, osolime, posypeme mletym ciernym korenim a obalime v muke. Na panvicu dame olej a na platky nakrajanu slaninu. Obalene rezne v nej po oboch stranach prudko opecieme. Rezne ulozime na misu, polozime na ne platky opecenej slaniny, na rezance nakrajanu cviklu a postruhany chren.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Hovädzia roštenka s cviklou
400 g hovadzej rostenky, olej, 40 g udenej slaniny, sol, mlete cierne korenie, hladka muka, cvikla, chren
Odlezanu a vykostenu rostenku umyjeme, osusime obruskom a nakrajame na rezne. Trchu naklepeme, osolime, posypeme mletym ciernym korenim a obalime v muke. Na panvicu dame olej a na platky nakrajanu slaninu. Obalene rezne v nej po oboch stranach prudko opecieme. Rezne ulozime na misu, polozime na ne platky opecenej slaniny, na rezance nakrajanu cviklu a postruhany chren.
Odlezanu a vykostenu rostenku umyjeme, osusime obruskom a nakrajame na rezne. Trchu naklepeme, osolime, posypeme mletym ciernym korenim a obalime v muke. Na panvicu dame olej a na platky nakrajanu slaninu. Obalene rezne v nej po oboch stranach prudko opecieme. Rezne ulozime na misu, polozime na ne platky opecenej slaniny, na rezance nakrajanu cviklu a postruhany chren.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára