Naklepane rezne opecieme na rozprazenej slanine, posolime, pridame cele cierne korenie, borievky, huby pokrajane nadrobno, podlejeme vyvarom a udusime domakka. Vyberieme zrnka cierneho korenia a pridame sunku pokrajanu na rezance a biele vino.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Hovädzí rezeň na poľovnícky spôsob
400 g hovadzieho masa, 20g udenej slaniny, 50 g sunky, 10 zrniek cierneho korenia, 5 zrniek borievok, 100 g hub, 1/2 dl bieleho vina, 1/2 dl kyslej smotany, sol
Naklepane rezne opecieme na rozprazenej slanine, posolime, pridame cele cierne korenie, borievky, huby pokrajane nadrobno, podlejeme vyvarom a udusime domakka. Vyberieme zrnka cierneho korenia a pridame sunku pokrajanu na rezance a biele vino.
Naklepane rezne opecieme na rozprazenej slanine, posolime, pridame cele cierne korenie, borievky, huby pokrajane nadrobno, podlejeme vyvarom a udusime domakka. Vyberieme zrnka cierneho korenia a pridame sunku pokrajanu na rezance a biele vino.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára