Fazulu uvarime domakka a az na zaver trochu posolime. Cibulu nakrajame nadrobno, maso umyjeme a pokrajame na kocky, zemiaky olupeme a pokrajame na kocky. V hrnci spenime na oleji cibulu a maso spolu s rascou, cervenou paprikou a ciernym korenim. Maso podlejeme, udusime takmer domakka, potom pridame zemiaky, pretlak a uvarenu fazulu. Ked sa zemiaky ciastocne rozvaria, gulas odstavime a dochutime este vegetou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Dobrý hovädzí guláš
300 g hovadzieho masa, 100 g bielej fazule, cibula, konzerva paradajkoveho pretlaku, 300 g zemiakov, olej, sol, mlete cierne korenie, mleta cervena paprika, rasca, vegeta
Fazulu uvarime domakka a az na zaver trochu posolime. Cibulu nakrajame nadrobno, maso umyjeme a pokrajame na kocky, zemiaky olupeme a pokrajame na kocky. V hrnci spenime na oleji cibulu a maso spolu s rascou, cervenou paprikou a ciernym korenim. Maso podlejeme, udusime takmer domakka, potom pridame zemiaky, pretlak a uvarenu fazulu. Ked sa zemiaky ciastocne rozvaria, gulas odstavime a dochutime este vegetou.
Fazulu uvarime domakka a az na zaver trochu posolime. Cibulu nakrajame nadrobno, maso umyjeme a pokrajame na kocky, zemiaky olupeme a pokrajame na kocky. V hrnci spenime na oleji cibulu a maso spolu s rascou, cervenou paprikou a ciernym korenim. Maso podlejeme, udusime takmer domakka, potom pridame zemiaky, pretlak a uvarenu fazulu. Ked sa zemiaky ciastocne rozvaria, gulas odstavime a dochutime este vegetou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára