Na oleji podusime cibulu, pridame nadrobno pokrajanu hlivu a sol. Podusime a po chvili pridame nakrajanu zeleninu a korenie. Pri duseni podlievame vodou. Po vypareni vody pridame muku, vodu pripadne dochutime koreninami. Za staleho miesania prevarime. Na zaver pokvapkame octom. Podavame s ryzou alebo s cestovinami.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Divoká hliva
300 g hlivy, 120 g cibule, trocha oleja, 100 g mrkvy, 50 g petrzlenu, muka na zahustenie, kvapka octu, cierne korenie, 2 dl vody
Na oleji podusime cibulu, pridame nadrobno pokrajanu hlivu a sol. Podusime a po chvili pridame nakrajanu zeleninu a korenie. Pri duseni podlievame vodou. Po vypareni vody pridame muku, vodu pripadne dochutime koreninami. Za staleho miesania prevarime. Na zaver pokvapkame octom. Podavame s ryzou alebo s cestovinami.
Na oleji podusime cibulu, pridame nadrobno pokrajanu hlivu a sol. Podusime a po chvili pridame nakrajanu zeleninu a korenie. Pri duseni podlievame vodou. Po vypareni vody pridame muku, vodu pripadne dochutime koreninami. Za staleho miesania prevarime. Na zaver pokvapkame octom. Podavame s ryzou alebo s cestovinami.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára