Maso umyjeme, osusime utierkou a nakrajame na rezne. Umyte a ocistene peciarky osolime, okorenime a udusime na masle. Pridame vajce, zmes natrieme na osolene rezne, skrutime ich a dusime na oleji. K stave pridame kyslu smotanu. Podavame s varenymi zemiakmi.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
nedeľa 19. februára 2017
Bravčové závitky s hubami
250 g peciarok, sol, mlete cierne korenie, 40 g masla, 1 vajce, 400 g bravcoveho masa zo stehna, 40 g oleja, 1 dl kyslej smotany
Maso umyjeme, osusime utierkou a nakrajame na rezne. Umyte a ocistene peciarky osolime, okorenime a udusime na masle. Pridame vajce, zmes natrieme na osolene rezne, skrutime ich a dusime na oleji. K stave pridame kyslu smotanu. Podavame s varenymi zemiakmi.
Maso umyjeme, osusime utierkou a nakrajame na rezne. Umyte a ocistene peciarky osolime, okorenime a udusime na masle. Pridame vajce, zmes natrieme na osolene rezne, skrutime ich a dusime na oleji. K stave pridame kyslu smotanu. Podavame s varenymi zemiakmi.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára