5
vajec,150 g práškového cukru,30 g kakaa,150 g hrubej múky
Plnka: 100 g čokolády, 150 g masla, 150 g práškového cukru
Plnka: 100 g čokolády, 150 g masla, 150 g práškového cukru
Vajcia
s cukrom šľaháme nad parou do horúca, potom odstavíme a šľaháme
do vychladnutia. Nakoniec pridáme múku rozmiešanú s kakaom. Cesto
dáme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy a upečieme.
Vychladnuté rozkrojíme na tri plátky, naplníme, položíme na
seba a vrch polejeme polevou. Keď poleva stuhne, tortu ozdobíme
zvyškom plnky pomocou vrecka s rúrkou alebo striekačky.Plnka:
Zmäknutú čokoládu vymiešame s maslom a cukrom.
Poleva: 100 g čokolády, 80 g masla
Do rozpusteného masla vložíme polámanú čokoládu a vymiešame na hladko.
Poleva: 100 g čokolády, 80 g masla
Do rozpusteného masla vložíme polámanú čokoládu a vymiešame na hladko.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára