200
g motýlikových rezancov, 200 g viedenských párkov, 150
sladkokyslých uhoriek, 100 g tvrdého syra, 150 g kompótového
ananásu, ½ hlávky šalátu, 150 g mrazeného hrášku, 100 g
majonézy (kyslá smotana), 100 g kyslej smotany, 1 PL horčice,
mleté čierné korenie, soľ
Cestoviny
uvaríme v slanej vode, prepláchneme studenou vodou, necháme
odkvapkať a vložíme do misy. Pridáme na tenké kolieska nakrájané
viedenské párky a sladkokyslé uhorky, na jemné kocky nakrájaný
alebo na hrubo nastrúhaný tvrdý syr, odkvapkané kocky ananásu,
na pásiky nakrájaný hlávkový šalát a uvarený mrazený hrášok.
Majonézu prešľaháme metličkou so kyslou smotanou, 1 lyžicou
horčice, štipkou čierneho korenia a soli, 1 lyžicou nálevu z
ananásu, 1 lyžicou nálevu z uhoriek, vlejem do šalátu, zľahka
premiešame a necháme chvíľu preležať v chlade.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára