400
g nízkotučného tvarohu , 350 g syra mascarpone ,3 PL hnedého
rumu, 80 g cukru, 8 PL kávy espreso, PL Kahlua (al. iný likér),
150 g piškót, 4 nakrájané banány, 2 PL kakaového prášku
Zmiešajte
tvaroh, mascarpone, rum a polovicu cukru. Zvyšok cukru pridajte do
horúceho espresa. Potom pridajte likér a nechajte
vychladnúť.
Namočte piškóty do zmesi kávy s likérom. Do hlbokého plechu na pečenie uložte vrstvu piškót a naneste vrstvu krému. Na ňu rozložte nakrájané banány. Postup zopakujte, vrchnú vrstvu krému posypte kakaovým práškom. Uložte do chladničky na niekoľko hodín, najlepšie na noc.
1 porcia obsahuje, 480 kalórií, 20 g bielkovín, 20 g tuku, 55 g sacharidov
Namočte piškóty do zmesi kávy s likérom. Do hlbokého plechu na pečenie uložte vrstvu piškót a naneste vrstvu krému. Na ňu rozložte nakrájané banány. Postup zopakujte, vrchnú vrstvu krému posypte kakaovým práškom. Uložte do chladničky na niekoľko hodín, najlepšie na noc.
1 porcia obsahuje, 480 kalórií, 20 g bielkovín, 20 g tuku, 55 g sacharidov
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára